Referenties

Vislift werkt enthousiast samen met tal van partijen die net als wij ecologie en technologie dichter bij elkaar willen brengen. Partijen die begrijpen dat met alle inzichten die de Visliften verzamelen, we kunnen zorgen voor een gezonder en beter ecosysteem.

WNF

Vislift wordt ondersteund door het WNF. Marius Brants van het WNF is van mening dat vispassages meer gebruik moeten gaan maken van de nieuwe digitale wereld.

Sportvisserij Nederland

Sportvisserij Nederland stelt het verzamelen, ontwikkelen en inzetten van deskundigheid en kennis over de (sport)visserij en het visstandbeheer ten doel en steunt daarom de Vislift.

TU Delft

Studenten onder leiding van hoogleraar hydrologie Willem Luxemburg onderzoeken de optimale stromingspatronen en turbulente zones voor de ultieme flow van de Vislift.

Vrienden van de Blije Vis

Vislift is hoofdsponsor en donateur van de Blije Vis en World Fish Migration Day om zo een extra bijdrage te leveren aan vismigratie en vismigratie bewustwording. Investeert u in een Vislift, dan draagt u dus automatisch bij aan vismigratieverbetering.

Waterschap Rivierenland

Waterschap Rivierenland werkt nauw samen met Vislift. Samen met Vislift heeft het de Waterinnovatieprijs 2019 gewonnen in de categorie Digitale Transformatie.

VisAdvies

Vislift en VisAdvies werken samen aan een geautomatiseerde vismigratiedatasysteem voor toepassing in de Vislift. Ook wordt gebruikgemaakt van praktische en theoretische kennisuitwisseling.

VPdelta

VPdelta gelooft dat Vislift enorm veel data gaat opleveren voor waterschappen.